Sunday, June 6, 2010

Bengkel Cat kereta- Wira Pink Colour Spacial Effect

Cat wira Spacial Effect Merah Pink Colour
Secara ringkas aje hari ni...Tak ade nak citer ape kali ni... Kali ini dapat satu projek make over ke atas sebuah wira... Owner mahukan pemasangan side skerting disekelilingnya tapi nak yang simple je.. Warna yang dipilih ialah merah lembut kira merah pink lah colour spacial effect.. Sekarang macam musim pakai colour pink ni..
Kerja-kerja macam biasalah kat bengkel lepas gosok, bungkus dan masuk tempat cat..Tengah sibuk sikit, nak habiskan cat lagi sikit nak siap tu... Colour berubah dari setiap sudut tempat.. ni effect yang timbul dari colour tu..Harap Owner berpuas hati ape make over yang kami buat ni.... Thanks diucapkan pada owner kerana memberi kepercayaan pada kami untuk cat kereta kamu...
Sapa kata Pink Colour tak menawan tak menarik hati
Tapi fokus kami tertumpu pada satu sudut... Upppsstt anak sapa tu...
Mari Lihat Kereta-kereta dan Motosikal Pink Colour
Paris Hilton Merupakan Celebrity yang gilerkan warna pink ni.. korang tengok aje kereta dia niWarna pink seringkali dikait rapat dengan tema feminin, Rasanya tidak salah jika Anda memilih warna ini dan tidak bermakna lelaki tidak boleh menjadikannya warna pilihan.
Siapa kata merah jambu tidak macho untuk lelaki. berkereta merah jambu membuatkan kereta anda menjadi bahan tarikan mata memandang, juga membuatkan ‘saham’ seseorang lelaki itu turut naik sebab perbezaannya cukup ketara dengan yang lainPink atau merah muda berarti lembut dan menimbulkan perasaan romantis. . merah jambu walaupun dilihat lebih bercirikan rona manja, kelembutan dan feminin, Warna pink dipercaya menjadi warna yang menenangkan, dan mengurangi emosi negatif, seperti kemarahan atau cemburuPink juga dapat mengalirkan energi positif bagi si pemakai sehingga pemakai menjadi lebih relaks dan mudah didekati.Mat motor pun dah pakai warna pink kat motor dia.. tak kiralah motorcup ke atau motorbike ade gak pink tu..Ape pun jika suka dan berani bereksperimen serta tidak kisah berdepan dengan kesangsian orang lain terhadap diri sendiri, teruskan saja memilih ataupun memiliki rona itu. Warna tersebut tetap menjadikan tarikan pada si pemakai semestinya senario seumpama itu sudah tentu boleh dianggap satu kelebihan.
Sila tinggalkan pesanan.. Komentar.. atau saranan kami cuba perbaiki.. Bagi memantapkan lagi bahan pada episode akan datang di ruang Comment atau Chart Room.. Tq..

20 comments:

Eazy Izzuddin said...

nice lorh pink kaler...
xD

Lazyf said...

cun gak kaler pink nih....hanya org yg btul2 daring jer sesuai ngan kaler nih...hehehe

Sofi said...

siyer rrr cantik giler!

syahira ariff said...

gila comelll!!
siyes owg lelaki mmg cute giler pakai pink
suka entri nie
^____________^

ejard equado said...

proton saga tak der ker? bukan proton saga blm tuh. yang keta kebal pubye. kalau ada. tolong post ek.

Alan said...

erkk cam best je

naz said...

laqin macam efek dia macam shining

joe@azamaju said...

Assalamualaikummmm Tauke Azli...maaf lah coz hari tu x blh nk letak 'komen' kat blog saya...*tepat tekaaan tauke Azli..ada sebab tu... tahun masih baru lagi,kadang2 cukup2 lepas bayar yang wajib je.tawaran tu sekadar yang patut je..kadang-kadang kita bagi harga murah sgt pun ssh jgk..kadang2 dorang mcm x percaya pun ada..mcm2.. wah hasil kerja firestating kali ni mengancam tuuu...pink kaler+SE..menarik kaler mcm tu..rasanya tuan kereta mesti puas hati.bkn senang nak cat kaler mcm tu..mcmtauke cakap..kalau x jadi...allamakkk..makan modal.kalo jadi..fuhhh..puas hati..kita manusia,mana ada sempurna segalanya..mesti ada slh silapnya.lumrah..dari kami.yang 2 org je kat bengkel..mendoakan semoga firestating terus maju ke depan..jom ramai2 support bengkel bumiputra & islam..pahala pun dapat 'niat membantu sesama muslim'..

jejaka anggun said...

keta paris hilton tuh comel betul...

en_me said...

pink ghitewww..

zsidentity said...

pink sungguh unik! lain dr yang lain. tapi kalau campur hitam mesti lagi garang!

E.d.Y said...

YA ALLAH pink!!!
xboleh tgk pink..sakit mata

pakcik kordi said...

kaler pink pun menarik ape!hahh!!aii like yuu!!!

e5 said...

kehekhe..pink siottt..nampak "jambu" kalu laki pakai...tapi skrg memang trend pinky-pinky...heheh
salam ziarah bro..

||| PöJìé PööH ||| said...

Fuyooo mat jambu tuh!!
Sure dalam ati ada taman kann!
Tak tahan ada gambor awek.. Xleh blah!!
Hahaha!

Love,
PojiePooh Abdullah

budak kampung said...

salam dari budakkampung39...
huhuhuhu sowei la lame x jengah blog...huhuhu
anyway kalo adeq ak nmpk keta2 n moto2 pink ni....abes aku....die dh sebok sruh aku wat LC AAKU TU jadi pink...cisss.....ilang keganasan moto aku tu

s h e e said...

wahh...chanteknyew pink...sukew3...sy sukew pink...nk buat jugak boleh x?

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://wilayahcakecoklat.blogspot.com
http://apasalguasukasuki.blogspot.com/


asal lu tak cerita pasal patrick si penjenayah merah jambu??



siyes lawa keta wira tu..harap berenjin VR4...

ayunda maajis said...

weh..nnt bila aku dh ader kete..aku anta kat ko kasi cat kaler pink ni k..aku sukerrrrrr

nazni afrina said...

kalo iswara cat kaler soft pink ok x???