Wednesday, February 24, 2010

Bodykit Proton Iswara

Cari Idea Bodykit Proton Iswara?
Salam dari kami.... Kali ni rasanya tak ade ape-ape yang nak diceritakan.... tak ade idea lah .... Sedang kami tinjau laman lain-lain blog tetiba terpandang beberapa kereta Proton Iswara full set bodykit.... emmm rasanya cantik gak... So elok gak kongsi pada korang yang ade kereta model Iswara dan saga ni.... Bagi kaki solek kereta yang mempunyai kereta iswara dan bercadang nak make-up kereta korang.... boleh lah tengok ape-ape yang patut....Meh kita terjah kereta tersebut....


Bagi kaki solek kereta Iswara/saga ..Thanks suport ruang segment kami..... Semoga paparan memberi sedikit sebanyak informasi pada mereka..Tujuan kami bukan sekadar dapat berkongsi minat tetapi dengan ade entry ini kita diharapkan dapatlah kita bertukar-tukar pandangan, berbincang mengenai teori, modifikasi, aksesori dan spare part yang boleh di gunakan..

Entry kali ini mengingatkan aku tentang kereta Iswara aku.... Ini adalah kereta pertama yang aku beli... Sampai sekarang ade lagi....dan sampai sekarang aku pakai kereta ni.... banyak jasa kereta ni... dan banyak kenangan manis suka duka aku ngan kereta ni....

Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks...

25 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

woaow! dah macam robot dah tengok semua kereta2 tu! ada gak yang cantik2. =) tak sangka ada gak iswara yang cantik2 lagi kan?

naz said...

iswara jadi petak smart jugak kan :)

Nazz@Purple said...

cantik nya..bila la nazz mampu nak touch up2 keta naz jadi cam tu..

pakcik kordi said...

iswara putih 2 dr atas lawa....cun gila....tk pnh minat iswara..tp bl kali ni tgk lawa pulak.....=)

Lya Colours said...

wah hebat
siap ade yg leh bukak bumbung lagi
feeling mercedes gitu
hehe

~0~ said...

da xcam iswara da jadinya...hehehhe

fik-autoz said...

yg putih tu mcm skyline..smart

kete bro enjin upgrade ke?hehe

Frodo Baggins said...

seyes, kaler putih tu cuunn!!

Naz said...

gambo tg 1st tu smart glers... rasa mcm mau make over jer iswara aku nie... thanks bro pesal kasi aku idea. nak buat skrg tu x lah, tengah kering skrg nie... hehehe

Alan said...

iswara purple tuh smart tapi keta aku xde intecoler..ade radiator je..kang buruk lak hehehe

comel said...

saga..lagen....
wait for it.... dary!!!

E.d.Y said...
This comment has been removed by the author.
E.d.Y said...

kete tu leh bertukar jadi robot x??hehe..smart giler...

jejaka anggun said...

ada dua keta lupa nak cover plat nombor. hahah.

hilbert said...

Salam 1Malaysia,

...sangat hebat kelihatan nampak kereta dalam berbagai bentuk gaya... tentu mahal bro :-)

semoga bisnes saudara terus maju dan berkembang,

Salam Maulidur Rasul buat anda semua...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

rasanya keta tu cam boley terbang je..siyes semua cam transformers

ParkAir said...

yang depan tu nampak macam cefiro to cool!

Dak Wan® said...

Cek web ni http://www.sagaiswaraclub.com

Xavi De said...

yg kat ats tu bnyk gambar saga aeroback la, satu dua jer iswara...
pape pun, mmg hot...:D

zemo Z R said...

nantikan..

dila said...

ye3

dila said...

ye3

Moon Nova said...

lawa nyew tapi nak modified kena guna banyak bajet

Smilez6972 said...

Nak juga la..

ayam tuaran said...

tdk berapa cantik semak sagat