Monday, December 7, 2009

Proton Gen2 bodykit.....


Soalan Az :
leh tak emailkan quotation utk full set bodykit R3 gen2 siap cat sekali. Keta sy gen2 1.3 solid red. TQ.

Jawapan Dari Kami :
Thanks kerana ziarah blog kami ... Sorry lambat skit lah pasal bengkel kami agak sibuk lah... Ape pun kami jawab.... berkenaan quotation utk full set bodykit R3 gen2 anggaran harganya....
Gen 2 R3 FULLSET - FIBRE
1.Front bumper - RM230
2.Side skirt - RM190
3.Rear skirt - RM160
4.Gen 2 (R3) spoiler - RM170
R3 gen2 siap cat solid red tu harganya
Anggaran harga kalu cat front bumper, side skirting dan bumper belakang tu kami ambil dalam anggaran RM 350.00 keatas tapi colour basic proton macam kat katalog colour proton cam kat atas saje... klu warna 2K atau selain dari tu lain skit harganya... ape pun boleh bincang balik harga tersebut....
Lain -lain harga barang bodykit lain bolehlah skodeng harga macam anggaran kat bawah niNak cari ilham lain bodykit gen2 meh tengok kat bawah niKalu nak kasi Gempak lagi ni ade Gen2 Evo Modifikasi....
Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks

6 comments:

wanshah said...

uihh.. gempak giler la gentu oren yang pakai bodykit evo tu. xtau plak ade coverset camtuh. kalau kancil nak pakai coverset evo tu bleh tak bro?.. heheheh.. :-P

p/s: jom melawat, follow me n share link di TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

Tunjuk Bintang said...

emph.. mengagumkan. best ker warna merah?

edward raaj said...

hi saya nak
front bumper
rear bumper
side skirt
front skirt
rear skirt
please contact me...


0162737603

Eizat Apple said...

ni kdai dkt mn ea...sy nk cri skirting gen 2...tp sy nk yg bese je..xpyh cat

nasron afiq said...

Tuan dimana lokasi kedai.. Details tuk makeup kreta

jacktigermalaya said...

Assalamualaikum ada lagi ke kedai nie?