Thursday, December 31, 2009

Jamming Vol. 5



Jamming Vol. 5
Memasuki Volume ke 5 dah lama tak warming up jari jemari... Cam biasalah dua orang aje ... Taukey Azli merangkap Drummer dan Bro Ustaz Gitaris juga merangkap Vokalis... Best-best lepas gian nak jamming ni...


Dua orang aje.... memang tak cukup corum lah.... coz tak ade kaki jamming lah.... ni aje yang ade.. Main lagu jerit-jerit lepaskan perasaan...

Yang lain cuma menonton aje coz tak pandai main jamming ni... Tapi buat kacau plak...

Pastu abih aje Jamming aje... ape lagi Ronda-ronda Kota lah... meh bawak motor pusing up town... Best-best Ramai-ramai nak tengok bunga api

Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks

18 comments:

Lasykar Langit dan Bumi said...

Selamat Tahun Baru!!!

Alan said...

Selamat tahun baru yaaa sahabat

pakcik kordi said...

wow!buleh join jamming tk?syok maa!!mkn sedap beb!!yeahh!!!

thun br azam baru....semoga kerja btambah mutu!ekau org mmg best!!!

ahmad jo said...

Sedap ngat makan!! hehe..

hepi 2010. :)

keep up blogging..

Jawa a.k.a USERMODE said...

ho ho ho.... nice celebration on new year eve. :D hahaha... jalan2, jamming...hadui... tiada apa yang lebih indah dari itu untuk menyambut tahun baru...

erm, nak pakai bassist tak? hu hu hu~!!!

Lya Colours said...

waa best nya makan seafood
selamat tahun baru
ish u all the best in 2010
moga bengkel lebih maju!!

Naz said...

aku melopong jap dpn pc nih... dasat glers vokal bro Ustaz!!! memang rock sejati lah... kagum2... huhuhu.. :)
semua lagu2 jamming dlm vid tu aku suka layan. main cuma 2 org jer (eh, yg sorang guitarist tu main sekali ker), bunyinya mcm 4,5 org maen...
Salam tahun baru bro.. semoga biz korang semakin maju. dan selalu2lah haplod vid2 jamming korang tu yer... rock never die.. yeahh!

Azli, Jawa nak jd bassist korang.. ;)

AzRi said...

tq2 bro..rajin giler coment..ak..tq
heppy new bro..kekeke

░♥si lampu neon♥░ said...

waaa semoga bisnes berkembang dgn lebih maju ;)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

bro...selamat tahun baru..
best jamming..aku dah 10 tahun tak jamming..

Tunjuk Bintang said...

wow... pass makan g jamming. memang melez ar korang ni. make sure tahun baru ni kerja lebih sikit. mantapkan biz bro.. slmt maju jaya.

jalak lenteng said...

wahh..selamat tahun baru..lame tak singgah sini..jamming wehh..ni jam mase tahun baru ker?
wa doa kan bisnes bro semakin maju..insyaAllah

aShaBuLz said...

happy new year geng..

smoga bisnes makin berkembang...nnt boleh la aku turun sana dapat diskaun..haha

Faarihin said...

wah.. sudah tukar kaler eh ini umah.. hehehe.. semoga dapat melaksanakan azam tahun ini dengan lebih baik... (^__^)

hafizzuan said...

hello..Happy New Year 2010..

jejaka anggun said...

happy new year... apa azam tahun baru?

fik_autoz^^ said...

selamat thun baru...wah blog berwajah baru nmpak..hehe,smga bngkel bro lebih berkembang ye..

F U N F A B U L O S I T Y said...

sempoi ah blog neh!best2! ;D