Friday, March 12, 2010

Yamaha TZM Coverset .....

TZM Coverset....
Salam Takzim dari kami.... tak ade ape rasanya nak story... tapi saja nak kongsi sesuatu setelah melayari laman cyber kami terjumpa beberapa modifikasi bahagian coverset motosikal Yamaha TZM.. Tengok kreativiti kaki motor berikut ini kat bawah...

TZM modifide Coverset
TZM telah di kacuk ngan Aprilia agaknya..
TZM Kacuk jadi model Motor Honda Repsol plak
TZM nombor 46 CAULOISES
TZM ala-ala Red bull ....
TZM Merah Kuning cantik gak...
Antara lain lain lagi gambar Motosikal TZM yang sempat kami rakamkan

Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks...

20 comments:

Naz said...

cool n3...
aku minat juga kat tzm masa muda2 dulu. tp hajat x kesampaian.. hehehehe..
lawa tzm kacukan aprilia tu...;)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

skunk mmg tgh hot tzm modified coverset nih..


bro..thanks...info menarik..


kalau ada kisah motor zypher boley kongsi..

Marzukie said...

Aku suka penceritaan kamu baik dari segi kereta dan motosikal ada saja yang kamu ketengahkan...

walau apa yang kamu ceritakan sepeti orang berpengalaman luas. hebat sekali....

kawe suko moto TZM ni...

Mazru Majid said...

salam,

MMg cun diaorg mekap...nmapak ganas...tp jarang2 ar jumpe TZM tmpat aku skrg bro..

jejaka anggun said...

gempak gak motor nih tp x reti bawak la... ajarkan bole?

fik-autoz said...

sy suka 125z cz body kecik...hehe

ParkAir said...

betul tu, tempat aku sangat jarang jumpa tzm skang. kapcai je banyak. tapi cun2 gak coverset atas tu.. ;)

Nazz@Purple said...

nazz tak tau mende ar pasal moto..tp suke tgk moto2 yg dah dicantik kan cam tu..=)

ayisy said...

Salam. Fuh! Dulu masa sekolah rendah motor ni lah jadi idaman aku. Tapi sayang, bila aku dah besar mtor ni dah tak dikeluarkan lagi. Huh!

E.d.Y said...

dah lama nak beli tzm...tp duit asyik hbs je bila kumpul..huhu

gamba last tu mmg kalaka beb..huhu

Alan said...

bengkel xda hantar keta masuk autoshow ke bro?

F U N F A B U L O S I T Y said...

huiii-merempit tuu adik2 gi sekolah tuu-huhu-kelakar lah wk buat entry kali ni ;D

naz said...

perghh tzm cantik gila bai. and pic last tu memang sakai hahaha

comel said...

TZM
legasi 150cc oleh yamaha yang da pupus...
dan skunk
yamaha da nampak masalah rakyat malaysia...
duit minyak
kalu pakai tzm mencanak2 le minyak...
sume tau kan 2stroke engine menelan minyak bagaikan gajah minom air....
tapi
dgn ade Fz150i
yamaha meneruskan legasi motosikal 150cc di malysia

kalu turun kuantan
mata tu bukak2 siket
ade TZM sarung R1 nye coverset!
memng rare....

٠•●♥✿FIEZZRA✿♥●•٠ said...

kat mana nak dapat alat ganti tzm....sapa2 ada maklumat boleh kongsikan bersama...

mohd hariz said...

aku ada sbijik tzm ni...wlpn bru staun aku pkai,bnyk pglaman aku dpt...yg pling best ride sorg2 dr utara ke selatan...zman 2 stroke dh brlalu..tp pwer 2 stroke msih menyengat...spare part tzm depend stakat yg aku dok cari kat kedah ni alhamdlillah msih bnyak...cme lain kdai lain hrga...

fadzlee rafi said...

Nk modi belakang kat mne kedai otai2 semua modal berape

fadzlee rafi said...

Nk modi belakang kat mne kedai otai2 semua modal berape

fadzlee rafi said...

Nk modi belakang kat mne kedai otai2 semua modal berape

fadzlee rafi said...

Nk modi belakang kat mne kedai otai2 semua modal berape