Monday, May 10, 2010

Bengkel cat kereta.. Demam

Sorry... Demam Gua tak kebah....
Permohonan maaf dari Taukey Azley a.k.a Afzainizam
Lama tak kena demam sesekali kena demam .Dah seminggu demam tak kebah-kebah lagi kejap panas kejap sejuk aje badan ni... Minta maaf pada pelanggan sekalian.... beberapa hari ni tak dapat buka bengkel waktu siang pasal kena demam lah... mungkin panas dalam kut..Jadi dah beberapa hari yang lepas tutup sekejap gi klinik lahhhh.Tak larat nak bangun lah... Insya Allah kami cuba sedaya upaya supaya dapat siapkan kerja-kerja yang tertangguh... Harap maaf juga tak dapat nak angkat phone call gak coz hand phone jatuh terempas tengah hantar repair kat kedai ....
Mari terjah ape yang berlaku kat bengkel aku ni ye...
Rasanya agak bersalah kalau costemer datang bengkel... kereta tak siap lagi.... kami sedari dan terbit pula rasa kekesalan.... Jadi bila malam badan dah agak mula reda panas badan demam ni......kami cuba lah siapkannya pada waktu malam tempoh hari.... Yang mana dah siapkan kami entrykan nya kat sini....

Costemer ni datang nak cat warna hitam pada bumper dan atas bonet keretanya... Musim sekarang diorang suka cat warna hitam pada bonet heran gak.... nak buat camner costemer katakan.... ni dah siap gak tinggal polish sikit aje...

Kereta ni custemer hantar cat semula jadi tinggal final akhir aje nak polish ngan pasang part yang ditanggalkan tu.banyak gak kena repair body kereta lama katakan..... dah nak siap lah ni.... berikan kami sikit masa aje lagi.... mungkin esok lusa siap lah ye.... harap custemer tak marah lah ye.... kereta ni dah dudok kat bengkel ni agak lama gak sebab nak repair body kereta tu banyak karat reputlah..siap gak akhirnya..






Kereta ni costemer mintak convert modifide bodykit... agak tertangguh tapi under control lah.... tapi semalam custemer datang dah siap .... Dan dah pun ambil keretanya.... Coz dia nak pakai kereta lah.... so kena push dulu.... kesian gak kat custemer ni.... Dah 3 minggu kereta ni dok kat bengkel ni ..... maaf agak lewat sikit aje
Owner datang waktu malam ambil kereta miliknya yang dah siap tu.... harap tak ade masalah ye.... Thanks ye...kerana memahami situasi tersebut..... diharap berpuas hati....
Ape yang berlaku kat pekerja kami ni....
Mari terjah ape yang berlaku kat pekerja ni ye..
fuuhhh sedapnya melepak kat warung sambil SMS dan menghirup tea tarik.... Dok melayan kucing yang dia jumpa tadi.... ohhh curik tulang ye...
Dah kena marah ngan Taukey Azley..
Bila taukey sudah menjerit .... Padan muka hang..... Dah terpaksa Taukey Azly demam2 kena gak siapkan.
nanti costemer bising woohhh..

Sorry dan maaf atas kelewatan beberapa kereta yang lain mungkin tertangguh sedikit masa..ade empat biji kereta lagi dok tersadai ..warrrghhhh tensionnya.. Tapi kami akan usahakan cubalah menyelesaikannya secepat yang mungkin... Harap bersabar dah siap kami entry kan kereta korang ye....
Sila tinggalkan pesanan.. Komentar.. atau saranan kami cuba perbaiki.. Bagi memantapkan lagi bahan pada episode akan datang di ruang Comment atau Chart Room.. Tq..

20 comments:

teamsailors said...

best ar.. dalam sibuk2 menyiapkan keta customer.. sempat lagi ber'blogging' eh.. hehehe..

comey kucing tuh..

(^_^)

Adie Kun

fik-autoz said...

nice work......get well soon bro

Lya Colours said...

demam, mesti pegi klinik ye bro
demam skrg x bleh buat main2
cepat2 sembuh
kete byk que kat bengkel
hikhikhik

Jalak lenteng said...

aiyooo..tak kenal erti sakit..bro rilek2 la dulu..skang ni demam len macam sket..rase nye bek la g klinik tak pn spital..tak lari customer pnye...harap2 bor azri sehat2 selalu..maap lame tak singgah..insyaAllah saye terus menerus singgah blog bro..take care..

naz said...

semoga panjang umur bro haha ayat macam tragis jer gua ni kan

ParkAir said...

patut la, demam rupanya. makan ubat ikut jadual ye.

tuan kancil tu tesenyum puas, hehe.

dmx said...

moga..
cepat,sembuh....
he3...

E.d.Y said...

moga cepat sembuh k..

Fit said...

bro tgh demam lek2 sudeyy..rehat kat umah je..sambil berblogging..hehe..bahaye dowh demam skrg ni..semoga cepat sembuh.. :)

F U N F A B U L O S I T Y said...

harap bro dah sembuh k..
selamat maju jaya bro.. ;D

Mr.Z said...

pergi klinik bro, kalau dah lama2 tu dekat smggu, takut gak kalau ada penyakit lain lak..harap2 tak la..smoga cepat sembuh yek..

budak kampung said...

alo taukey.....semoge cepat semboh ye...bgtaw baik2 kat customer...insyaALLAH diorng paham...:-)

relevan said...

Semoga taukey cepat baik..gua ingat gua punya kereta mau hantar lu punya bengkel..tapi banyak jauh o0oo..

jejaka anggun said...

get well soon!!!

Alan said...

semoga cepat semboh..cepat2 bereskan keta keta tu heheeeee

rAy jR...@...Aliff said...

perghh...mntap d0wh...seyes lawa kete2 yg dh cnvert 2...


uitss...cepat2 sembuh dowh...

Lin Kreshk said...

sabar bro.... biasanya selepas kita hadapi sesuatu penyakit tu, kondisi badan kita akan mencapai tahap kesegaran yang amat baik untuk kita menyambung tugas2 dengan penuh kreatif dan dedikasi....
wa caya sama lu bro...

http://cicaktonjeng.blogspot.com

Lin Kreshk said...

\m/

Frodo Baggins said...

lu dah sihat ke?
makan ubat banyak sikit
jgn overdose sideyh.
hahahhahahah


up up up up ~ jom karok!


>>___<<

comel said...

semoga capat sumboh yaaaa
jaga diri lek lok k
banyak minum air
aku da strat praktikal
doakan aku boleh buat