Tuesday, July 13, 2010

Touch up Side Skerting BLM - Thanks Owner

Dapat Projek BLM Touch up Side Skerting
Baru baru ni kami dapat 2 projek toch up side skerting Kereta BLM.. Kami nak ucapkan Terima kasih pada pemilik BLM ni atas kesudian menghantar kat Bengkel kami.. Kedua Pemilik kereta BLM putih ni suruh kami spray balik side skerting yang dia baru pasang tu... Apa-apa pun kami hanya berusaha membantu sedaya kami sahaja.. Alhamdulillah dah siap pun...

Meh terjah apa yang berlaku
Terima kasih pada tuan owner BLM JLS 8547 ye sudi datang ke mari...
Yang terharu tu dia ada bagi respont kat Shoutbox tu...
JLS " t.kasih byk sbb byk kali repair balik kete sy n tlg hntarkan..skg da puas ati la jgk..pe2 pn sy ttp sokong FIRE STARTING AUTOMOBIL!! "
Bungkus habis... tutup pakai old news paper... nak cat bahagian bumper depan tu
Yang ni masa Polish balik Kereta tu... buat sehabis cantik dah ni..
Dah siap dah tu.. yang skerting bahagian depan dia..
Yang ni bahagian yang dah siap skerting bahagian belakang tu...
Yang ni Owner BLM JLM3547 plak Terima kasih gak kerana Sudi datang ye... Terima kasih bebanyak
Yang ni masa gosok side skerting tepi tu... ada problem sikit lah..
Ni masa nak spray bahagian side skerting bahagian belakang tu.. tengah sibuk tampal old news paper
Dah masuk tempat cat... Siap tutup ni dah boleh spray cat tu...
hah tau-tau dah siap pun.. ni tengah polish balik kat bahagian belakang tu
Dah siap pun ... Yang ni skerting bahagian depat yang kami cat tu
dan yang ni bahagian belakang yang kami spray cat tu...
Ok Terima kasih sekali lagi pada bro berdua pemilik BLM ni... Kalau ada salah silam maafkan kami ye... kalau ada apa-apa masalah sila datang balik ye... harap tak adalah problem lain-lain tu...

Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks

9 comments:

ZulHilmi said...

Ok nampak nya bro... kalau nak kira dapat 2 biji BLM tu warna putih.. cantik gak nampak BLM putih ni

Marzukie said...

Kawe pun nok gok cat macam deme ni tapi..kawe punya kete ni wira.lawa tak kalau cat putih ni. bagus lah moga deme berjaya dalam bidang spray cat ni

Lya Colours said...

saga baru ni kan, kalo modified mmg cantik
kalo yg beli biasa tuh, kureng sket la
skrg byk org beli saga and modified, tambah sket2, memang cunnn gila ahhh

Lazyf said...

suke gak ngan BLM nih...
compact sedan yg terbaik stkt nih...
x sbr nk tgu BLM Facelift soon...

AngahSayang2314 said...

wah nizam best tue dapat cat kereta.. nizam angah nak tanya kalau nak cat kereta satria warna itam ke warna putih perl berapa ye....????? sebab next year kereta angah dah abis bayar

Mr.Z said...

berkilat tu, nampak macam baru..cayala bro.. semoga kedai bro terus maju :D

E.d.Y said...

kalau kite tukar warna kete, kalau jual balik kete tu, harga kete tu effect tak??

alvin takda umah harga 8juta said...

ter baik la bro..
pasni bole tunjuk skill airbrush pula..

pawaka19 said...

smartla skerting yang baru tu..nampak beza dgn yg lama

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Mak Aii! Kerusi Tajam Yang Kedekut"