Sunday, June 21, 2009

Myvi... Myvi...oh Myvi

Cantik dan simple...Produa Myvi yang ini telah di airbrush dengan motif bunga raya... pemiliknya ada semangat patriotik yang tinggi.. Bro... kami tabik kat engkau lah....

Tak berapa nampak??... Ok.. Fokus dekat sikit..... Kemera zoooom dekat bleh tak....Pun Cantik dan smart....Pemilik telah melakukan pengubahsuaian dengan memasang full set bodykit pastu tukar colour ngan warna ni... Asalnya rupa kereta ni standert kilang je...
Mari pusing bahagian belakang....
Apa yang nak di buat ni?.... Pemilik yang ni telah meminta tolong untuk semburkan cat hitam kat bahagian bawah bumper depan dan belakang....Mula-mula kenalah bungkus.. Tinggalkan line yang nak dicat tu aje.... pastu semburlah ngan cat hitam...

Dah siap pun.. camnilah jadinya... Sedikit sentuhan hitam di bahagian bibir bumper tu...

Yang ni bahagian depan.. oppss... sapa plak tuu yang over acting tengah pasang nombor plat plak time cam ni.

Apa pendapaat korang ok tak.. Kami tolong-tolong jer tapi janji duit masuk beb..

No comments: