Tuesday, June 30, 2009

Trend Touch up Bonet depan hitam


Ade-ade je Myvi ni.. Hari tu dah pasang Body kit keliling dan tukar cat.. Hari ni datang lagi... nak touch up balik bonet depan ngan warna hitam pulak... mungkin sejak-sejak ni semakin menular trend bonet warna hitam.. kami pun rasa heran.. Dah ramai yang datang minta touch up balik colour hitam kat bonet... Dah alang-alang nak buat ni pemilik minta cat semula kat side mirror dan pasang Lip bumper belakang baru warna hitam juga... Dah tu permintaan dia kami ikutkan je... Kami bukan along cuma nak tolong je... Hari tu dah elok dah kami cat... cantik lah tu kan..
Nak kena cabut dulu side mirror kiri kanan.

Zooom sikit... gambo tu ...


Hah ni kami tukar lip bumper belakang baru...


Cantik jugak kalau bonet colour hitam kan...

No comments: