Monday, October 12, 2009

Yamaha LC 135 Cover Set ( edisi khas pertama)


Contoh Yamaha yang telah di modifikasi

Colour Yamaha
Coverset Yamaha LC 135


Nouvo cover set
Perhatian : Kesemua Part tersebut tidak dijual.. kami hanya ingin berkongsi maklumat tentang pelbagai cover set dan part motosikal Yamaha LC 135 ni kepada para mat-mat motor di luar sana

Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks

10 comments:

Lya Colours said...

vrrommmmmmmmmm
di larang rempit
sayangilah mak anda
hehehe

pesanan ikhlas penaja =P

pakcik kordi said...

waw!semart ah coverset tuh!klu pakai kt gabrielle cmno la agknye yek!hahahaha...ekau mmg best!moto boleh!kete boleh!

sha89 said...

wahhh cntik sgt2 coverset tu...aku suke no 16, cute abis hehe~

farid said...

aku suka yang da transform yang kaler merah oren kuning tu...bestnya!smart ar bro...

mOhd irWAn said...

lawa giler...suka beb

sukns said...

erkk moto xley tukar enjin tubo ke hehee

MABI said...

klu kawe nok beli cover set tu ,nak cari kat maner,harger pasaran beraper????????

ain_cat said...

tumpang bertanya ya,
dimna kah boleh tempah mnempah untuk full coverset LC ni???
sty mahu

azriq abdullah said...

adoi nape lh x jual... aq mnat gla ah kt cvrset 15 tu..

zaty89 said...

Isk3..kaciwa xjual upenye..