Monday, October 26, 2009

Jamming Vol. 3



Jamming Volume.3
Hari ni tak citer Kereta .. Hari ni citer kita cita pasal Jamming yang dah masuk volume ke 3 dah ...Kami pergi jamming semalam... lepas penat kerja.. bawa pekerja hilangkan boring... hilangkan tension beb... kesian diorang ni semua...
Sebenarnya kami tak rancang untuk gi jamming..Lepas tutup bengkel secara tetiba teringin nak jamming pasal teramat lama sangat tak pergi.. rasa gian plak .. Fuhh macam hampeh..Code lintang pukang berterabor semua...

1) Sesi warming up....Main cuma 2 orang ajerr... sorry ye...



2) Dua orang aje.... memang tak cukup corum lah.... coz tak ade kaki jamming lah.... ni aje yang ade..



3) Dah lama tak tak asah jejari keras betoii ... janji ade bunyi...



Adoiii... Tempo berterabur lama sangat tak training....


Sila tinggalkan pesanan.. Komentar.. atau saranan kami cuba perbaiki.. Bagi memantapkan lagi bahan pada episode akan datang di ruang Comment atau Chart Room.. Tq..

19 comments:

Sofi said...

seronoknye mereka.. hohohoho

ape kabar azli?

||| PöJìé PööH ||| said...

wow geng!!
hebat!!!
ada nk pakai penyanyi latar or penari latar x??
Pojie leh offer diri..
di blkg tabir jer yg mampu..
xleh overshadow taukey!!
kikiki..

~0~ said...

memang best...release stress

naz said...

bakat tersorok ni haha leh amik upah cat alat2 muzik sekali haha

i'm_siCK_n_tiReD said...

xnampak pon muka ko azli?? Leh la aku join lead gitar..haha..

jalak lenteng said...

smart jugak la walau pun regu tak cukup..rase cam nak join jer..banyk betul bakat korang nih..

imHepPie said...

tringin mau blaja main gitar ngan drum..ajorkanlaaa

ayisy said...

Fulamak bro. Layan jamming plak. Bila penat kerja, sesekali enjoy camni seronok. Aku dulu masa sekolah, hujung minggu ikut member pergi jamming tapi tengok jelah. Nak main tak reti. Hehehe... Dengar member jamming, hilang tension belajar. Dulu selalu lepak jamming dekat Bus Stand BP tuh. :)

Wai said...

pergh!! Ini kalau betul2 digilap nih... bole menang ni dalam Battle of the Band.

X pun, masuk af9 nanti, kita ok jugak la....
=P

joegrimjow said...

ley masuk gig ni

Faarihin said...

salam.. wah pi jamming tu.. tak sempat nk dgr ari ni.. lain kali sy dgr la yer..

pnah gak masuk bilik jamming.. tapi untuk buat eksperimen final projek je la.. nak main muzik tak reti den.. huhuhu..

E.d.Y said...

sronok giler jamming beb!!!

badek_gonzalez said...

pergh...
bule gune gak ni cara ko bro..
sekali sekala hentak kepala dlm bilik jamm pon care gak.
lama aku tak jamm..
ntah bukan gitar bertali sudah karat,
ngn skil aku yg secetek buku lali ni on dah makin bekarat..
tp, bto r cara ko..

janji hepi2 sendiri

hahaha

.wanie. said...

askum azli...
lme kn ko x nmpak aku..
lately aku bz mmg x ley nk ckp la..
so tpkse la aku lpekn bende ni kjap..
keje lg penting..
oder full smpe aku pown da naek lembik..
skang bru bole trik nafas ckit..
so bole la aku truskn nype2 kt blog aku kn..
hehehehe!!!!

ah!!! ko windu blog aku yer!!!!
hahahaha!!!!
aku da post entry bru..
so jenguk la k..
tp cter lme la..
hurm!!!

barramundianglers said...

woi..! jamming tak ajak aku pun.. bleh la aku penuhkan korum.. main bass ke..rythm ke.. lead pun bleh..tapi aku lagi suka nyanyi..haha.. mintak lagu satelit puaka..wings.., lagu semangat lamina, seruan..lefthanded..ok?

QieFLy si Dolce said...

hye azli...lama tak dngr brita dari kamo...
makin gempak skang ni hehhehe

faridLO said...

peh layan jamming plak tu..slalu lpak bengkel je.mat rock jugak brader..

Naz said...

dasat la korang... aku x pernah jamming. tp bila ko jamming, terasa aura nya tu. best gak layan kat studio... pukulan drum ko memang mantop... thumb up!!!!

pakcik kordi said...

woa!!!!ni kalah abg besi and the geng nie!cayalah!!!lu org mmg best ah!