Thursday, August 13, 2009

Jamming Vol. 2



Jamming Vol. 2
Kamu sukakan muzik? Jika ya! Apa kata kita hujung minggu ini ekspresikan minatmu itu dengan jamming time....

Starting... bawak lagu slow aje... Lagu ni kami tujukan Khas buat peminat blog kami semua..

2nd baru nak panas badan.. sesi warming up.... tapi tak sampai plak.... sorry ye... klu awek korang merajuk.. meh kita nyanyi lagu ni sesama untuk memujuk awek lu ...

Bolehlah.... sekadar lepas gian nak main jamming.... lagu ni untuk lepaskan tension.. berkisarkan hidup kami... eeehhh otak kusut...

Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thanks

9 comments:

Safirul Amar said...

maen lagu ape bro? sure gempak!! hehe..sure main lagu metal ni, aktiviti sebegini bagus untuk golongan belia, untuk hilangkan stress dan sebagainya, bukan pilih jalan pintas dengan membunuh diri.haiii..

♥ me_eyanz ♥ said...

yah!!i agree wit mr.safirul..haha!!
aisehh..besh wa berasamara ngan gitar/mic/stickdrum...drpada kite wat bnda2 vandalisme..bnda2 tkutoOK..esh2!elang juga streSSmaty itu.=]

apizz said...

wah broo.. gempak lah jamingg!!
goreng goreng!!

Naz said...

bravo... sempoi arr..

chotz said...

wah...leh join nih len kali

KhaiDrus said...

huhu..
leh ker oeg len join?
nape tak ajak?
huhu

░♥si lampu neon♥░ said...

kalau la aku reti jamming~~

(,")**JoSepH**(",) said...

bgus2.. leh hilang tension!!hehehee biar suara x sdao yg pnting dpt release tension...

mybreakfastclub said...

great. thats the best way to release tension tho! :)