Friday, October 14, 2011

Jamming Vol. 10



Jamming Vol. 10
Sebenarnya dah lama aku tak citer pasal jamming ni... Sekarang dah genap masuk Volume yang ke 10 dah... Terselit citer pasal jamming ni dalam blog aku ni ... Boring gak kalau citer pasal Kereta aje .. Hari ni Stop.... Tukar tajuk plak hari ni.... Lepak jamming dengan adik aku semua Sangsapurba Band ..



Jom layan Video kat bawah ni....

Sekadar melayan boleh lah..
Sangsapurba Band- Island in the sun cover.


Yang penting hibur diri.... Lepas kan tension...
Sangsapurba Band- Merdeka (Pemberontak Anasir Gugup)


Lepaskan segalanya yang membebankan mengusutkan kepala..
Sangsapurba Band- Unintended (cover muse)


Dan satu Lagu percubaan.. Tujukan khas lagu tersebut buat tatapan anda..
Tapi Tak hafal lirik...

Ikuti Jamming terdahulu (klick)

Sila tinggalkan pesanan.. Komentar.. atau saranan kami cuba perbaiki.. Bagi memantapkan lagi bahan pada episode akan datang di ruang Comment atau Chart Room.. Tq..

19 comments:

Nizam Ijam said...

aku vokalis lak lepas nie..haha

ayunda maajis said...

mn video ko jamming lak?

Papa Mifz said...

teringat zaman sekolah ikut kwn2 g jamming...tgk jer pun sbb x pandai pun main alat muzik..hehe

alif haris said...

perghh bro main jamming gak .. hehe terbaekk :D

Prince Halilintar said...

aku xpernah la jamming ni..tapi suke tgk org jamming jer....

MataHati @ MH said...

huiyooo...dasat tu.
aku punya lagi lah dah berkurun lamanya x jamming.. manakah kwn2 ku pergi, rindu nak jamming kembali lah..

khairul said...

berseni jugak rupanya kawan aku ni ..kipidap !

Alan said...

x penah jamming..salu karaoke je

nabilah_2908 said...

wohaa...best...

pernh gak ikut org pi jamming...tp tu la...sekadar menjadi penonton je.hehe.. :)

tehr said...

aku ni selamanya jadi penonton je
tak reti kalau bab jamming ni

Bigdaddyz said...

peh kemain lagi....nice2

Yastro said...

Wahh...kaki jamming gak bro nih ropenya...cayalahh!!

#Aku klau gi konsert, biasanya jadi tukang lipat baju jerr...hehehe

APAN said...

menarik...ko yg mana 1 bro...ke yg rakam video nih?huhu...

HEROICzero said...

ha ha ha ingat salah blog tadi !

Woofer Storm said...

perghh layan persan nampak bro??ehhe

dulu kat uma pun ada gak band,tapi skrg tak main dah...pandai main drum je,gitar semua tak reti..hheee

balik kmpung ni nak layan karaoke dulu,..ehheee

Saiazuan said...

hmm brapa lama aku tak jam tah.. serusly aku dah x pndai nak main bass..

Fadzli Amir said...

Memang best la....memang minat tapi tak pandai main...hehehe

Edy Fee said...

bertukr kepada jaming lak skrg
heh aku main alat muzik ape pon tak pndai...haha pancaragam dlu pon main symble je.hhaa

ayie said...

perghh jamming...