Wednesday, November 4, 2009

Jamming Vol. 4


Jamming Vol. 4
Aktiviti hujung minggu ... Lepak dengan member-member Band yang selalu pergi Jamming ...

video

video

video

video

Ape pun kami merasakan seronok sangat bila joint dengan band Otai ni... Sporting beb....

Segala saranan, pandangan & komen untuk kami teliti dan perbaiki.. Silalah diutuskan di ruangan Chart box atau coloum comment.. Thank

17 comments:

joegrimjow said...

jamming org kg!!

Wai said...

wah! jamming terus ye!
=)

lampugasolin said...

power r bro ni..hebat r skill

Tunjuk Bintang said...

pergh... melalak siang2 buta. nasib la x kena hayun dengan kayu balak jiran2 sebelah tu! huhuhuhu....

pakcik kordi said...

wah!!!mmg rock ah...cmni leh la geng ngn abang besi boss....hehehe....cun ah!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh!!
bila abg² pomen mula beraksi!!
hebat!!
rock bebeh!!!

.wanie. said...

ko nie kaki jamming gak kn..hehehehe!!!!
kn best klu aku de tyme lpak ngan mmbe..nie sush ngat..huhuhu!!!!
hurm!!! tq..ko slalu bg kte2 yg wat aku slalu berfikir..tq yer azli..hehehe!!!!

E.d.Y said...

terbaik wookkk!!!!

imHepPie said...

aku x penah gi tgk orang jamming..cambesh je kalo ada peluang..kamu men pe??

i'm_siCK_n_tiReD said...

wow...cayalah...le join nie...hahaha...

reen said...

suka gak tengok&dngar orng jamming..

mana 1 ekau azli?huhuhu..

AzRi said...

xpe bro...aku xksh pown..hehehe...yek aku ingt ko la bro...hehe..mn lh lpe..xpe bro ni xme pngalamn org ckp..mntg2 aku ni kck je...xpe...haha..hdp ibrt tayar kereta kan..haha

Abg Din said...

black magic women ada main ke?

Naz said...

serupa main kat majlis org kawen lahh... tp bersemangat tu!! best jer layan jamming. aku jer x pernah2 jamming. cuma tengok org jer...
mcm ni lah bagus, otai guide bebudak pelapis. baru ilmu tu akan berkembang... ;)

arque said...

cayalah! aktiviti sihat.

Faarihin said...

salam..

wah.. jamming lagi.. dasat tu.. cayalah.. pas ni.. leh uat album.. huhuhu.. (^__^)

sha89 said...

perghh!! best tu jamming hehe...suara bro tu pun mmg rock abis :P